..... Inici | Ràdio | Recerca

25 juliol | Segona polifacètica antiracista sobre les deportacions i el privilegi turista

by 12:51 0 comentaris

Xerrada i debat al Mas Guinardó (Mas Guinardó (Pl. Salvador Riera, 2 de Barcelona).

La polifacètica antiracista és un espai obert de trobada que té com a objectiu afavorir el coneixement entre les persones activistes, fomentar la participació de persones que vulguin incorporar-se a la lluita, conèixer i unificar el discurs de SOS Racisme i, finalment, encarar la lluita antiracista amb alegria! L’organització i dinamització d’aquestes trobades va a càrrec, de manera rotativa, dels diferents grups de treball de SOS Racisme. Se celebren cada mes en un indret diferent, sempre vinculat a la vida associativa i als moviments socials.

El debat d’aquest mes es planteja arran del vol de deportació aturat dissabte 15 de juliol del 2017 a l’aeroport de Barcelona gràcies a la solidaritat ciutadana. Què en sabem, dels vols de deportació? Quins drets s’estan vulnerant? Quin paper podem jugar la resta de passatgers i passatgeres? Què faríem en una situació similar? SOS Racisme ha donat suport i ha participat a la roda de premsa d’aquest dilluns 17 de juliol de 2017.

Programa: 

1r. L'actualitat de SOS Racisme en titulars.

2n. Debat: Vols de deportació i privilegi turista.

3r. Agenda de la lluita antiracista.

Coneixeu El Mas Guinardó?

El Casal d’Entitats Mas Guinardó neix de la remodelació de l’antic Mas Guinardó, una masia històrica amb gran arrelament al barri; aquesta remodelació ha estat possible gràcies al conveni que el Districte d’Horta-Guinardó i l’Associació de Propietaris i Veïns del Mas Guinardó van signar el 2007, que buscava regular un nou ús de l’equipament i rehabilitar-ne l’edifici. Es troba a 5 minuts a peu de la parada de metro L4 – Guinardó Hospital de Sant Pau.

Més informació 



Per aprofundir en el debat:

1. Comunicat de SOS Racisme “El nostre suport a la solidaritat ciutadana. Vols de deportació”: http://www.sosracisme.org/old/portada/vols-de-deportacio-i-solidaritat-ciutadana

2. #Tegustaviajar – Blog i manifest de les 11 persones expulsades per Vueling: https://tegustaviajarblog.wordpress.com/

3. Paremos los vuelos. Las deportaciones de inmigrantes y el boicot a Air Europa – Informe 2014: http://descargas.localcambalache.org/paremos_los_vuelos.pdf



#racisme #agenda #gratis #barcelona #catalunya #migracions #conferencies #dretshumans #migracio #refugiats


OBS

Developer