..... Inici | Ràdio | Recerca

Xerrada i projecció sobre 'Voces tras la manta'

by 16:35 0 comentaris



Divendres 6 de novembre de 2016, a les 19h.

Xerrada "VOCES TRAS LA MANTA"

A càrrec de la xarxa 'Tras la manda', el col·lectiu Espai de l'immigrant, el Sindicat Popular de Venedors Ambulants i la revista "A les barriades!".
Amb la projecció del video #VocesTrasLaManta i l'actuació de Rosa Sánchez.

"TRAS LA MANTA" és una xarxa composta per veïnes i veïns, per venedors ambulants, per activistes i persones compromeses amb els drets humans, constituïda contra la criminalització i la violència racista i classista que s'exerceix cap als venedors ambulants a Barcelona.
[ Comunicat: https://traslamanta.wordpress.com/category/tras-la-manta/ ]

"ESPAI DE L'IMMIGRANT", és un col·lectiu conformat per persones independents, amb un perfil soci-sanitari (des d'educadors/as, pedagogs/as, infermers/as, una doctora, etc.) que, davant de la situació generada pels canvis ocorreguts en les lleis d'assistència soci-sanitària, s'han organitzat per donar un espai d'acolliment i acompanyament a aquelles persones que es troben excloses per la seva situació legal, econòmica o administrativa.

[ https://espaciodelinmigrante.wordpress.com/ ]

"SINDICAT POPULAR DE VENEDORS AMBULANTS", és una estructura organitzativa que, més enllà d'una representació legal, vol esdevenir un sindicat popular que busqui el reconeixement de la societat civil, amb voluntat d'agrupar, sumar i defensar els drets de les persones migrades, contra el racisme i la persecució a la qual es veuen abocades.
 
Es va constituir el 2 d'octubre del 2015.

Casal de Barri Prosperitat
Pl.Angel Pestaña s/n
08016 Barcelona
93 353 86 44
info@casalprospe.org

redacció

Developer