..... Inici | Ràdio | Recerca

Comunicació per a la diversitat

by 17:45 0 comentaris




Vols aprendre a fer la web de la teva entitat? Vols aprendre a comunicar les teves activitats a Internet? Vols conèixer les eines per comunicar en català?
Comunicació per a la diversitat té com a objectiu oferir coneixements sobre la utilització d'eines de comunicació per a que les associacions d'origen estranger millorin la seva participació a Internet en i en l'ambit virtual català. Per això hem estat treballant amb diverses associacions, fent classes personalitzades a entitats conformades per catalans i catalanes d'origen estranger. I finalment es realitzaran dos tallers monogràfics el mes desembre al punt multimèdia de la Casa del Mig del barri de Sants, Barcelona.

- Dissabte 13 de desembre, 17 a 19 h: Disseny i manteniment d'un bloc.
- Dissabte 20 de desembre, 17 a 19 h: Dinamització a les xarxes socials i altres recursos
Si alguna entitat està interessada i no pot assistir al curs igualment podem oferir-li una assessoria personalitzada de forma gratuïta.

Places limitades. Inscripcions a: Info@llatins.org | Organitza: Llatins per Catalunya i ITACAT: Agència de Comunicació Intercultural. | Col·labora: FECOEXPatrocina: Generalitat de Catalunya



Comunicación para la diversidad

¿Quieres aprender a hacer la web de tu entidad? ¿Quieres aprender a comunicar tus actividades en Internet? ¿Quieres conoces las herramientas para comunicar en catalán?

Comunicación para la diversidad tiene por objetivo ofrecer conocimiento sobre la utilización de herramientas de comunicación, para que las asociaciones de origen extranjero mejoren su participación dentro de Internet y también en el ámbito virtual de Cataluña. Hemos trabajado con diversas asociaciones ofreciendo clases personalizadas a entidades conformadas por catalanes y catalanas de origen extranjero.
Y finalmente se realizarán dos talleres monográficos durate el mes diciembre en el punto multimedia de la Casa del Mig del barrio de Sants, Barcelona.

- Sábado 13 de diciembre, 17 a 19 h: Diseño y mantenimiento de un blog.

- Sábado 20 de diciembre, 17 a 19 h: Dinamización en las redes sociales.

Si alguna entidad está interesada y no puede asistir al curso igualmente podemos darle una asesoría personalizada de forma gratuita.
Plazas limitadas. Inscripciones en : info@llatins.org | Organiza: Llatins per Catalunya e ITACAT: Agencia de Comunicación Intercultural. | Colabora: FECOEX | Patrocina: Generalitat de Catalunya

OBS

Developer