..... Inici | Ràdio | Recerca

Un viatge a través de les ”MUJERES PA'LANTE”

by 15:11 0 comentaris

Amb la participació de Mujeres Pa'lante i el recolzament de l’antropòloga Tanja Wol, pretenem realitzar un documental per tal de relatar la situació que viuen les dones en processos migratoris, en el context de l’actual crisi econòmica. I, a més, mostrar la força d’aquestes dones per a somriure, per afrontar desafiaments, per a canviar la realitat en la que viuen i seguir lluitant pels seus somnis. Històries quotidianes amb les que ens topem cada dia però que són silenciades pels mitjans de comunicació convencionals.
En el documental relatarem la història de dues dones que han migrat a Catalunya en circumstàncies diferents i que han format part del projecte ”Mujeres Pa'lante”. A través d’aquestes històries de vida indagarem en les motivacions que les llançaren a creuar oceans, així com en les raons per a continuar vivint fora del seu pais; relatarem l’experiència que han tingut amb la discriminació, la xenofòbia social i la precarietat laboral, entre altres reptes que afronten diàriament les dones migrades en el context social actual.
L’objectiu no és mostrar aquestes dones com a víctimes, sinó com persones que lluiten per una vida digna a pesar dels desafiaments que es troben com a dones i com a immigrants en una societat que, avui més que mai, es torna xenòfoba i conservadora.
El títol del documental s’escollirà entre els i les mecenes que recolzin el projecte conjuntament amb les protagonistes del procés.

OBS

Developer