V Trobada dels joves musulmans de Catalunya

7.3.12

La Federació del Consell Islàmic de Catalunya, en el marc de les seves activitats socioculturals, organitza la cinquena trobada de joves musulmans sota el lema El desenvolupament humà i la joventut, el dia 31 de març de 2012 a l’aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB.
En el sistema de desenvolupament humà les persones són el nucli essencial i les responsables d’assumir papers tan fonamentals i enriquidors com ara la responsabilitat de governar, de poblar i de reformar la Terra. Com que actualment hi ha molt d’interès per aprendre i fer créixer el capital humà, la consciència d’aquest desenvolupament s’està fent cada vegada més conscient.
Les persones són l’eix del desenvolupament humà, són un objectiu i un mitjà, una eina i una finalitat. En darrer terme, són l’essència de tots els components d’aquest procés. El desenvolupament humà benentès hauria de satisfer i garantir moderadament les necessitats de cada individu en el seu entorn sense comprometre’n la identitat. 
La ciència del desenvolupament humà té com a finalitat reactivar el motor vital, mental, psicològic i professional de les persones, especialment en aquest moment de crisi que estem vivint actualment, en què la societat actual anhela un lideratge real de l’ésser humà i una inversió equilibrada dels recursos i de la riquesa.
Redacció: Consell Islàmic de Catalunya.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada