..... Inici | Ràdio | Recerca

Sessió investigació: Estrangers en centres penitenciaris

by 6:07 0 comentaris
Les dues investigacions que es presenten exposaran els resultats obtinguts respecte la realitat i situació dels estrangers a les presons catalanes. Ambdós estudis s’han dut a terme per l’Àrea d’Investigació i Formació Social i Criminològica del CEJFE, amb la intervenció directa i col·laboració de molts professionals del món penitenciari, experts de l’àmbit de la immigració i suport de les universitats catalanes, tant en el desenvolupament d’apartats concrets de l’informe com en la supervisió tècnica i metodològica del conjunt de les dues recerques.
En la primera recerca, finalitzada l’any 2010, es presentaran dades quantitatives sobre les principals característiques dels estrangers encarcerats i s’estableix una classificació que permet comparar i discriminar les diferents realitats dels col·lectius d’estrangers.
En la segona recerca, finalitzada l’any 2011, es farà un aprofundiment qualitatiu a partir de l’anàlisi de discurs dels estrangers entrevistats en diferents àmbits de la seva trajectòria vital,així com les perspectives de futur.
A càrrec d’alguns dels seus autors, Marta Ferrer Puig cap de l’Àrea d’Investigació i Formació Social i Criminològic del CEJFE, Manel Capdevila Capdevila responsable d’Investigació de la mateixa Àrea, Vanessa Alcaide Lozano professora del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona i Marta Blanch Serentill, tècnic de la unitat de recerca del CEJFE Retransmissió en directe.
Si no podeu assistir a la sessió, podeu seguir-la en directe per internet i formular preguntes en línia durant el col·loqui. L’enllaç d’accés per als participants a la sessió d’investigació que la vulguin seguir per aquest sistema és: http://bit.ly/sessioinvestigacio181011
  • Inscripció online
    Data: 18/10/2011
    Hora: de 17 a 19 hores
    Lloc: CEJFE - Barcelona

  •  

    Maria Dantas

    Developer