..... Inici | Ràdio | Recerca

Flotilla de la Llibertat II - Stay Human. Rumb a Gaza

by 4:10 0 comentaris












Taller d'estels solidaris a la Barceloneta

Des de la Iniciativa Ciutadana Rumbo a Gaza volem convidar-vos, als nens i nenes de Barcelona, a participar amb nosaltres al taller d’estels “Vola la solidaritat” que realitzarem el dia 18 de juny del 2011, a partir de les 11 del matí a la platja de La Barceloneta, davant del Passeig Marítim de la Barceloneta.

Aquesta activitat va dirigida a tots aquells nens i nenes (acompanyats pels seus familiars, esplais, agrupaments) que vulguin aprendre a fabricar un estel i a fer-lo volar en solidaritat amb els nens i nenes de Gaza.

Bicicletada amb banderes palestines en suport a la Flotilla de la Llibertat II - Stay human

Com molts i moltes de vosaltres ja sabeu, la Flotilla de la Llibertat II - Stay Human salparà rumb a Gaza d’aquí a poques setmanes. Centenars de persones de tot el món s'embarcaran a aquesta travessia amb l'objectiu de trencar el bloqueig il·legal que l'Estat d'Israel imposa sobre 1.5 milions de palestins a la franja de Gaza.

Des de l'estat espanyol, la campanya Rumbo a Gaza, després de mesos de treball, aportarà un vaixell i al voltant de 60 activistes i persones de l'àmbit polític, cultural i social a la flota internacional.
Ara que centenars de persones de Catalunya, l'estat espanyol i la resta del món estan a punt d'embarcar cap a Gaza, hem de transmetre'ls la nostra més profunda solidaritat i el nostre convenciment que trencaran el bloqueig i arribaran a Gaza, on els nostres germans i germanes palestines els estaran esperant.
Per això, us convidem a participar el proper dissabte dia 18 de juny a les 18:30h a una bicicletada de suport a la Flotilla de la Llibertat II - Stay Human que sortirà de Plaça Catalunya.

Us hi esperem.

adroca

Developer