Argentina exhibeix els seus atractius turístics en una exposició fotogràfica

8.4.11

argentina685190L'Institut Nacional de Promoció Turística de l'Argentina (INPROTUR) mostra els nombrosos atractius turístics del país en una exposició fotogràfica que es pot visitar a la Sala d'Actes de les Cotxeres del Palau Robert del 4 al 9 d’abril.

Aquesta és una de les activitats que L'Institut Nacional de Promoció Turística de l'Argentina (INPROTUR) organitza a Barcelona en el marc de la 20ªedició del Saló Internacional de Turisme de Catalunya.

INPROTUR presentarà com a principal novetat a la ciutat comtal la nova campanya de promoció turística que ,sota el lema 'Argentina Late con Vos', gira entorn de nous eixos promocionals: Argentina Autèntica, Natural, Gourmet, Activa, de reunions i d'Alta Gamma . Cadascun d'aquests apartats estan representats per un conjunt d'imatges que immortalitzen alguns dels indrets més bonics del país.

Totes les comunitats autònomes i més de 60 països entre els quals destaquen noves destinacions com Brasil, Guangdong, Valònia, Xipre, Gibraltar, Iran o Tunísia es donaran cita al Saló, que se celebra del 7 al 10 d'abril al recinte firal de Montjuïc i comptarà a més amb noves àrees a mesura del viatger, com el Turisme Esportiu i el Turisme Experiencial. /font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada