..... Inici | Ràdio | Recerca

La Diputació de Barcelona i CatalunyaCaixa donen suport a 19 entitats per a la integració de persones nouvingudes

by 14:00 0 comentaris
La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, i l'Obra Social CatalunyaCaixa signen demà dijous, 16 de desembre, convenis amb 19 entitats formades per persones nouvingudes. Aquesta és la 4a edició del Programa d'ajuts a entitats formades per col·lectius de persones nouvingudes que treballen en l'àmbit de la convivència ciutadana. En total, a les quatre edicions s'han concedit ajuts per valor de 600.000 euros.

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el president de CatalunyaCaixa, Fernando Casado, signaran els convenis amb els representants de les 19 entitats, en un acte que tindrà lloc demà a les 18.30 hores a l'entresol de La Pedrera de CatalunyaCaixa. La diputada d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació, Imma Moraleda, també assistirà a l'acte de signatura.


Aquesta és la quarta edició d'una col·laboració que es va iniciar l'any 2007 entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Social de CatalunyaCaixa amb l'objectiu comú de treballar per a una millor integració de les persones nouvingudes i millorar, així, la cohesió social en els municipal.

Amb aquest objectiu, es dóna suport a entitats que treballen en primera línia amb les persones nouvingudes per tal d'oferir-los serveis d'acollida i assessorament, afavorir la seva integració i difondre els usos i costums culturals del país d'origen, i la convencia ciutadana, entre d'altres. En aquest nou conveni es destinaran 60.000€, que sumats als 540.000€ atorgats en les altres edicions anteriors, suposen una dotació de 600.000€ en total.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, dóna suport i promou polítiques en favor de la cohesió social, la gestió local de la immigració, la convivència i la ciutadania, entre altres, tot cooperant amb els ens locals i altres entitats. L'Obra Social CatalunyaCaixa impulsa actuacions amb la finalitat de donar resposta a les necessitats socials i contribueix, amb diferents programes, a la integració i a la millora de les condicions de vida de diversos col·lectius, entre ells, el de les persones nouvingudes al nostre país.



redacció

Developer